Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μαρκόπουλο: Συγκλονίζουν οι φίλοι της αδικοχαμένης 17χρονης

Μαρκόπουλο: Συγκλονίζουν οι φίλοι της αδικοχαμένης 17χρονης

Η οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Η μικρή Μαρίνα έπεσε νεκρή από τα χέρια της ίδιας της, της μητέρας! Στην συνέχεια, η μητέρα της 17χρονης, έδωσε τέλος στη ζωή της με το μαχαίρι που έσφαξε την κόρη της.

Το φονικό μαχαίρι είχε το αίμα τόσο της μάνας όσο και της αδικοχαμένης κόρης. Ο πατέρας της οικογένειας βρισκόταν στο υπόγειο το σπιτιού. Η μητέρα, η οποία είχε ψυχολογικά προβλήματα, τον είχε κλειδώσει!

Μάταια προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα όταν άκουσε τις πρώτες φωνές. Τελικά κατάφερε να βγει και τότε σοκαρισμένες είδε την γυναίκα και την κόρη του νεκρές σε μία λίμνη αίματος στην αυλή δίπλα από ένα ματωμένο μαχαίρι.

Το αινιγματικό post

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι συμμαθητές της μικρής Μαρίνας. Η 17χρονη ήταν ήσυχη και μέσα σε όλα λένε στο newsit.gr. Ήταν η τελευταία της χρονιά στο Λύκειο. Θα έδινε πανελλήνιες με την ελπίδα να περάσει στη σχολή που ονειρευόταν.

Κάποιες φίλες της παρατήρησαν ότι λίγες ώρες πριν από το φονικό είχε κάνει ένα αινιγματικό post στο Instagram και συγκεκριμένα είχε ανεβάσει κάτι περίεργα στο story της.

Μαρκόπουλο

“Τα κορίτσια μας είπαν ότι ανέβασε κάτι στην ιστορία της. Κάτι πολύ περίεργο… ότι κάτι έχασε ή κάτι θα γίνει. Το ανέβασε πριν κάτι ώρες, το πρωί ή το βράδυ” λένε σοκαρισμένοι κάποιοι φίλοι της.

Μαρκόπουλο

Κανείς δεν ήξερε για τα προβλήματα της μητέρας της

Η 17χρονη Μαρίνα φαίνεται πως ήταν ένα “κλειστό” παιδί. Οι φίλοι της λένε πως δεν γνώριζαν για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η μητέρα της. Μάλιστα, ένας από αυτούς ανέφερε ότι τις είχε δει μαζί… ενώ έκαναν τη βόλτα τους και κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. 

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Δεν μπορούν να της πουν “αντίο”

Οι φίλοι της συγκλονίζουν και στα social media. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το καστανόξανθο κορίτσι με τα γαλαζοπράσινα μάτια “‘έφυγε” με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Ο καθένας έχει να πει ένα καλό λόγο για την Μαρίνα…

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

“Θα’ σαι πάντα εδώ. Να μας προσέχεις. Σ’ αγαπώ πολύ” γράφει μία από τις κολλητές της. Μία άλλη αναφέρει: “Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι καλό Παράδεισο στο κορίτσι μας”.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Ακούστε όλα όσα είπαν οι φίλοι της

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις