Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρτυρία μέσα από το ακυβέρνητο πλοίο στον Παγασητικό – Ηχητικό

Μαρτυρία μέσα από το ακυβέρνητο πλοίο στον Παγασητικό – Ηχητικό

Ξεκίνησαν για ταξίδι… κατέληξαν να ταλαιπωρούνται για ώρες και τελικά να επιστρέφουν από εκεί από όπου άρχισαν. Το πλοίο “Μυρτιδιώτισσα” ξεκίνησε από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου με καθυστέρηση, όπως λέει μία επιβάτης στο Newsit, και μετά από λίγη ώρα έμεινε… ακυβέρνητο.

Είχαμε αποπλεύσει κανονικά. Το πλοίο έπρεπε να φύγει στις 10 (το πρωί) από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου. Φύγαμε με μία ώρα καθυστέρηση χωρίς να μας εξηγήσουν τον λόγο και προφανώς υπήρχε κάποιο πρόβλημα από πριν. Είμαστε μέσα στο πλοίο από τις 10. Κάποια στιγμή σταμάτησαν απότομα οι μηχανές και η γεννήτρια.

Κόπηκε το ρεύμα στο πλοίο. Μετά από μιάμιση ώρα περίπου έβγαλαν ανακοίνωση ότι υπάρχει μηχανική βλάβη. Και είχαν ειδοποιήσει τα λιμεναρχεία και ρυμουλκό από τον Βόλο για να έλθει να μας ρυμουλκήσει ξανά στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου. Πριν μισή ώρα ήλθε το ρυμουλκό και τώρα είμαστε στην επιστροφή για τον Άγιο Κωνσταντίνο. Άργησε λίγο να έλθει το ρυμουλκό, περίπου 30 με 45 λεπτά” λέει επιβάτης του πλοίου στο Newsit.

Να σημειωθεί ότι το πλοίο, με 21 επιβάτες και 32 άτομα πλήρωμα, ρυμουλκείται από το «Χρήστος 17» προς το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, συνοδεία δύο πλωτών του Λιμενικού Σώματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε