Ελλάδα

Μαθιόπουλος: Είχαμε παραλάβει 4 νεκρούς πριν τις 23:00

Ενώ οι καταγγελίες για επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας από την κυβέρνηση κορυφώνονται, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος λέει ότι ήδη από τις 21:50 είχαν παραληφθεί οι πρώτοι νεκροί.

Όπως είπε ο κ. Μαθιόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ το ΕΚΑΒ ως τις 23:00 είχε παραλάβει τέσσερις νεκρούς. “Μετά σταματήσαμε γιατί είχε ενεργοποιηθεί το σχέδιο ταυτοποίησης διαχείρισης ανθρώπινων απωλειών και ταυτοποίησης, όταν ενεργοποιείται αυτό το σχέδιο σημαίνει ότι υπήρχαν πολλές απώλειες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σε ρηχά νερά ο θάνατος της 3χρονης στο Παλαιό Φάληρο - Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να το "ξεφορτωθεί"»
Η 32χρονη οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - Δεν αποκλείεται το σενάριο η μητέρα να ήθελε να "απαλλαγεί" από το παιδί καθώς η μικρούλα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας λέει ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης
Η μητέρα της 3χρονης
2