Ελλάδα

Με χειροκροτήματα αντι λουκέτου υποδέχθηκαν τα προσφυγόπουλα στο 81ο δημοτικό Αθηνών [vid, pics]

Με χειροκροτήματα και χαμόγελα υποδέχθηκαν τα προσφυγόπουλα στο 81ο δημοτικό σχολείο Αθηνών γονείς και μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί απο νωρίς εξω απο το σχολικό συγκρότημα προκειμένου να εμποδίσουν το λουκέτο που είχε προαναγγείλει μερίδα γονέων οι οποίοι αντιδρούν στη φοίτηση των παιδιών στο σχολείο.

Τα προσφυγόπουλα προσήλθαν κανονικά στο σχολείο για δεύτερη ημέρα ενω οι γονείς που παραβρέθηκαν δεν έκρυψαν την αληλλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες καθώς και τη συγκίνησή τους για τη φοίτηση των παιδιών των προσφύγων και μεταναστών στα ίδια θρανία με τα δικά τους.

Όπως τόνισε ο σχολικός σύμβουλος, κ. Χάρης Παπαδόπουλος, κάποιοι γονείς ανησυχούν δικαίως για την ασφάλεια των δικών τους παιδιών και γι αυτό έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τους γονείς ώστε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το πρόγραμμα φοίτησης των προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Νέα βίντεο ντοκουμέντα για το φονικό
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 14