Ελλάδα

«Μέδουσα – 13»: Mαταιώνεται η διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Αιγύπτου λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Ματαιώνεται η διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Αιγύπτου «Μέδουσα – 13», η οποία είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 16 έως 24 Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Μυρτώου Πελάγους και της Κρήτης.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, η ματαίωση της άσκησης αποφασίστηκε μετά από συντονισμό με πρωτοβουλία της αιγυπτιακής πλευράς, λόγω των τρεχουσών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Η άσκηση θα προγραμματιστεί να διεξαχθεί το επόμενο έτος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέος Κόσμος: Τέσσερις συλλήψεις για τον θάνατο του 58χρονου οδηγού – Του χτυπούσαν το κεφάλι στο τιμόνι
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πατέρας ενός εκ των υπόπτων καθώς όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για έρευνα προσπάθησε να κρύψει το μηχανάκι του γιου του - «Μιλάμε για ξύλο όχι αστεία»
Το αυτοκίνητο του άτυχου 58χρονου στον Νέο Κόσμο
68