Ελλάδα

«Μέδουσα – 13»: Mαταιώνεται η διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Αιγύπτου λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ματαιώνεται η διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Αιγύπτου «Μέδουσα – 13», η οποία είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 16 έως 24 Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Μυρτώου Πελάγους και της Κρήτης.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, η ματαίωση της άσκησης αποφασίστηκε μετά από συντονισμό με πρωτοβουλία της αιγυπτιακής πλευράς, λόγω των τρεχουσών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Η άσκηση θα προγραμματιστεί να διεξαχθεί το επόμενο έτος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προ των πυλών πενθήμερος καύσωνας: «Θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία, θα δούμε και 41 βαθμούς» λέει ο Λαγουβάρδος
«Από το Σάββατο και ειδικά την Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, μιλάμε δηλαδή για μία διάρκεια τεσσάρων-πέντε ημερών, η θερμοκρασία θα ανέβει περισσότερο»
καιρός
12