Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στον Δήμο Αλίμου

Μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στον Δήμο Αλίμου

Σε ένα εκτεταμένο αντιπλημμυρικό έργο προχωρά ο Δήμος Αλίμου, το οποίο σχεδίαζε και διεκδικούσε εδώ και αρκετά χρόνια. Στόχος, να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τις πλημμύρες των ιδιοκτησιών, κατά τα διαστήματα των έντονων βροχοπτώσεων.

To μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στον Άλιμο εκτείνεται από την οδό Κανάρη και σε όλους τους γύρω δρόμους και θα εξελίσσεται για περίπου δύο μήνες μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Η εκτέλεση του έργου γίνεται χάρη στη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και το ΕΣΠΑ και για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν οι εργασίες, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές αλλαγές και ρυθμίσεις στην περιοχή, καθώς κατασκευάζονται υπόγειοι αγωγοί και φρεάτια, που θα οδηγούν τα βρόχινα νερά στη θάλασσα. Ταυτόχρονα, ένα τμήμα της οδού Κανάρη, θα παραμείνει κλειστό, λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων.

«Η δημοτική Αρχή παρακαλεί θερμά για την κατανόηση των πολιτών και ζητεί συγγνώμη για την αναστάτωση, που αναπόφευκτα προκαλείται στην καθημερινότητά τους», αναφέρει μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος Αλίμου και προσθέτει: «Η δημοτική Αρχή ευχαριστεί και πάλι όλους τους κατοίκους για την υπομονή και τη συνεργασία τους, προκειμένου να εκτελεστεί αυτό το μεγάλο και σημαντικό έργο πολιτικής προστασίας».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις