Ελλάδα

Μεσολόγγι: Προθανάτια χτυπήματα σε μέτωπο κι αυχένα έφερε η σορός του 75χρονου ψαρά

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 75χρονου, που ξεβράστηκε σε παραλία της Κυλλήνης

Αναπάντητα παραμένουν μέχρι σήμερα κύρια ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του 75χρονου ψαρά από το Μεσολόγγι.

Ο άτυχος ψαράς είχε εξαφανιστεί από τις 22 Μαρτίου από το Μεσολόγγι, με τη σορό του να ξεβράζεται σε παραλία της Κυλλήνης την περασμένη Πέμπτη (10.04.25) και τελικά να ταυτοποιείται μόλις χθες (15.04.25) από την οικογένειά του με τη μέθοδο του DNA.

Την ώρα που οι Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση, στο «φως» έρχονται τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 75χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η σορός του ψαρά από το Μεσολόγγι έφερε προθανάτια χτυπήματα σε μέτωπο και αυχένα.

 

Όπως μετέδωσε το Live News, ο ιατροδικαστής «είδε» κάταγμα στο μέτωπο και ισχυρό χτύπημα στον αυχένα.

Τα ίχνη του Παναγιώτη Ντόριζα χάθηκαν το Σάββατο 22 Μαρτίου. Εκείνο το πρωί γείτονες τον είδαν να μπαίνει στο αγροτικό του όχημα και να φεύγει από το σπίτι που ζούσε με τον γιο του. Συνάδελφοί του τον είδαν και στην αποβάθρα να ετοιμάζεται να φύγει, αλλά και λίγο αργότερα μέσα στην θάλασσα.

Στο παρελθόν, άγνωστοι του είχαν κλέψει μηχανή και τον εξοπλισμό ψαρέματος, ενώ είχαν βάλει φωτιά και στη βάρκα του.

Στο παρελθόν, άγνωστοι του είχαν κλέψει μηχανή και τον εξοπλισμό ψαρέματος, ενώ είχαν βάλει φωτιά και στη βάρκα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις αλλαγές στα τρένα: Τα υλικά των καθισμάτων είναι πιο εύφλεκτα από ότι θα έπρεπε
«Ο ΟΣΕ αλλάζει στην πράξη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, μιλώντας για τις κάμερες σε συρμούς και σήραγγες και τα καινούργια τρένα που θα παραλάβει η χώρα
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης