Ελλάδα

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, στη Ραφήνα

Η ηλικιωμένη μητέρα και ο γιος της ζούσαν μόνοι τους, με ελάχιστες κοινωνικές επαφές

Η δυσάρεστη μυρωδιά που έβγαινε από το διαμέρισμα μητέρας και γιου στη Ραφήνα, κινητοποίησε τους γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Το πρωί της Τετάρτης (5/11/25) αποκαλύφθηκε η πικρή αλήθεια. 

Σύμφωνα με το rpn.gr η 80χρονη μητέρα και 55χρονος γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, μόλις λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Ραφήνας.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Η πόρτα του σπιτιού δεν είχε παραβιαστεί ενώ στο χώρο δεν υπήρχαν ίχνη πάλη. Η αστυνομία και ο ιατροδικαστής εξετάζουν όλα τα στοιχεία, ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου μητέρας και γιου και ο χρόνος που συνέβη. Ο δρόμος που βρίσκεται το σπίτι αποκλείστηκε με κορδέλες της αστυνομίας για πολλές ώρες.

Η ηλικιωμένη μητέρα και ο γιος της ζούσαν μόνοι τους, με ελάχιστες κοινωνικές επαφές. Οι γείτονες αναφέρουν ότι τελευταία δεν τους είχαν δει για ημέρες, αλλά μόνο όταν η έντονη δυσοσμία έγινε αντιληπτή, υποψιάστηκαν πως μπορεί να έχει συμβεί κάτι.

Η υπόθεση ερευνάται από τις αρχές, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατος του ενός να προκάλεσε αδυναμία του άλλου να ζητήσει βοήθεια, οδηγώντας έτσι σε μια αλυσιδωτή τραγωδία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εκεχειρία» για τις γιορτές και μετά πάλι αγροτικά μπλόκα - Με χαμηλές ταχύτητες η έξοδος των Χριστουγέννων
Από δύο λωρίδες η κυκλοφορία από την Αθήνα μέχρι τη Νίκαια Λάρισας, άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος των διοδίων του Αγγελοκάστρου Αιτωλοακαρνανίας
Παραμονή Χριστουγέννων στο αγροτικό μπλόκο Μαλαχιά Αργολίδας 35