Τρίτη, 18 Ιουν.
31oC Αθήνα

Μιχάλης Κατσούρης: «Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά που τον μαχαίρωσαν» – Κατάθεση «κλειδί» στην ανακρίτρια

Μιχάλης Κατσούρης: «Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά που τον μαχαίρωσαν» – Κατάθεση «κλειδί» στην ανακρίτρια

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στις 7 Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Τρέχαμε να ξεφύγουμε από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών, αλλά μας πρόλαβαν», κατέθεσε, ανάμεσα σε άλλα, στην ανακρίτρια της υπόθεσης ο φίλος του Μιχάλη.

«Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά», κατέθεσε στην ανακρίτρια που ερευνά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια ο φίλος και συνομήλικος του 29χρονου αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ και προσέθεσε:

«Τον χτυπούσαν με ξύλα και με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»!

Καταθέτοντας για τη μοιραία νύχτα που κόστισε τη ζωή στον νεαρό από την Ελευσίνα, ο φίλος του 29χρονου Μιχάλη λέει ότι έτρεχε μαζί του για να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, πρόκειται για 29χρονο οργανωμένο οπαδό της ΑΕΚ, η μαρτυρία του οποίου θεωρείται «κλειδί» από τις Αρχές, αφού εκείνες τις δραματικές στιγμές βρισκόταν δίπλα στον Μιχάλη.

Ο νεαρός προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια την Πέμπτη (24.08.2023) και κατέθετε για πάνω από μία ώρα. Είπε ακόμα ότι είδαν ξαφνικά τους Κροάτες να είναι μπροστά τους και να τους επιτίθενται.

Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο ίδιος, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Μιχάλη, καθώς ο δράστης φορούσε κουκούλα full face.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR: 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις