Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Μιχάλης Λεμπιδάκης – Η συγκλονιστική επιστολή στα παιδιά του

Μιχάλης Λεμπιδάκης επιστολές

Η αγωνία ενός πατέρα που κρατείται μακριά από τα παιδιά του. Κατά την εξάμηνη απαγωγή του, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, είχε ένα πράγμα στο μυαλό του: πότε θα γυρίσει στην οικογένειά του.

Μια συγκλονιστική επιστολή που έγραψε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κατά τη διάρκεια της ομηρίας του προς τους γιους του έρχεται στο φως. Μια επιστολή γεμάτη αγωνία αλλά και πατρική αγάπη. Μια επιστολή όπου ο ίδιος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στα παιδιά του. Εύχεται να βρεθεί γρήγορα κοντά τους για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

Η επιστολή αυτή, όπως και εκείνες τις οποίες έχει υπογράψει με το αίμα του, περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία για την υπόθεση της εξάμηνης απαγωγής του.

Οι σημειώσεις του στην απομόνωση: «Πρέπει να ζήσω, για τα παιδιά μου»

“Αγόρια μου”

Στην επιστολή που έγραψε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης αποκαλύπτεται η αγωνία του για τους γιους του. Γράφτηκε από τον Κρητικό επιχειρηματία στις 22 Αυγούστου.

Απευθύνεται στους γιους του. «Αγόρια μου» τους αποκαλεί και περιγράφει την αγωνία του «να βρεθώ δίπλα σας».

Εκφράζει την ελπίδα να βρεθεί πάλι κοντά τους. «Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου», γράφει.

Τους μιλάει για τα μαθήματά τους και για τη στήριξη που είναι σίγουρος ότι παρείχαν στη μητέρα τους, τον παππού, τη γιαγιά και τον θείο τους.

Μιχάλης Λεμπιδάκης επιστολές

Η επιστολή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Aγόρια μου,

Καταλαβαίνω τη μεγάλη δοκιμασία που περάσατε. Μου δείχνει πως την ευτυχία στη ζωή δεν πρέπει να τη θεωρούμε δεδομένη και πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν… Θέλω να πιστεύω πως παρά το μεγάλο σοκ και την αγωνία σας μπορέσατε να ανταποκριθείτε στα μαθήματά σας. Και ότι σταθήκατε στη μανούλα, τον παππού, τη γιαγιά, τον θείο δίνοντάς τους κουράγιο με τη νεανική σας αισιοδοξία. Αγωνιώ να βρεθώ δίπλα σας για να μου πείτε τα σχέδιά σας και να συζητήσουμε γι’ αυτά. Ελπίζω και εύχομαι να ‘χουμε λίγο χρόνο μαζί τον Σεπτέμβρη όπου όποτε και για ό,τι θέλετε να κάνουμε. Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θέλω να σας δω να προοδεύετε να δημιουργείτε μα πάνω απ’ όλα να ‘στε ασφαλείς και ευτυχισμένοι άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία.

Ο μπαμπάς σας

Πηγή: ekriti.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις