Ελλάδα

Μοναστηράκι: Σκηνές πανικού σε βαγόνι του μετρό – Ψέκασε γυναίκα με σπρέι πιπεριού

Ένα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13.07.2022) σε συρμό του μετρό που περνούσε από το Μοναστηράκι και είχε κατεύθυνση το Αιγάλεω.

Δυο γυναίκες άρχισαν να καυγαδίζουν μέσα στον συρμό και τότε μία έβγαλε από την τσάντα της ένα σπρέι πιπεριού και άρχισε να την ψεκάζει. Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους επιβάτες να είναι έντρομοι, καθώς προσπαθούσαν να προφυλαχθούν.

Στις 19.04 ο συρμός έμεινε για επτά λεπτά ακινητοποιημένος στο Μοναστηράκι με τους επιβάτες να αποβιβάζονται και να καταγγέλλουν το περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 5