Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μονοήμερη εκδρομή σε τέσσερα πανέμορφα χωριά κοντά στην Αθήνα

Μονοήμερη εκδρομή σε τέσσερα πανέμορφα χωριά κοντά στην Αθήνα

Μπορεί η καθημερινότητα να μην επιτρέπει πολυήμερα μακρινά ταξίδια, αλλά μια μονοήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο είναι αρκετή για να σε ανανεώσει.

Με αφετηρία την Αθήνα, υπάρχουν κοντινοί και όμορφοι προορισμοί που προσφέρουν ανέμελες στιγμές στη φύση. Ταξίδια που όλοι αγαπάμε να κάνουμε.

Σε περίπου δύο ώρες, λίγο περισσότερο ή ακόμη και λιγότερο, μπορεί ο ταξιδιώτης να βρεθεί σε τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Να απολαύσει τον καφέ του με μια πανέμορφη θέα.

Να συνομιλήσει με τους φιλόξενους κατοίκους και φυσικά να δοκιμάζει τοπικές γεύσεις. Ακολουθούν τέσσερα χωριά που μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω. Οργάνωσε το ταξίδι…

Μονοήμερη εκδρομή σε Φενεό και λίμνη Δόξα: Μονοήμερη εκδρομή – ΦενεόςΈχει χαρακτηριστεί ως «Κορινθιακή Ελβετία». Όχι άδικα. Ο Φενεός με την πανέμορφη λίμνη Δόξα είναι η ιδανική επιλογή για μια μονοήμερη εκδρομή.

Το ήσυχο και γραφικό αυτό χωριό έχει ό,τι χρειάζεσαι. Όμορφα τοπία, προσεγμένους ξενώνες και πολύ καλό παραδοσιακό φαγητό, δίπλα στο τζάκι! Δε θα φύγεις, φυσικά, εάν δεν πας μία βόλτα ακολουθώντας το δρόμο για τη λίμνη.

Μην παραλήψεις να επισκεφθείς το γνωστό εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου. Αν πεινάσεις, εγγυημένη επιλογή στην περιοχή είναι η Ταβέρνα Τρίκρηνα ειδικά για όσους αγαπούν το κρέας.

Διαβάστε περισσότερο στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις