Ελλάδα

Μοσχάτο: Στην Ευελπίδων η 47χρονη, απολογείται για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή

Η 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο έγκλημα στο Μοσχάτο βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί.

Η απολογία της 47χρονης που αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στο έγκλημα του 50χρονου στο Μοσχάτο και κατηγορείται για τον θάνατό του, αναμενόταν να ξεκινήσει στις 12:00. 

Μάλιστα, μπροστά από το κτήριο 9 της Ευελπίδων βρίσκονται οι γονείς της 47χρονης και φωνάζουν ότι η κόρη τους είναι αθώα. 

MOSXATO EGKLHMA APOLOGIA EYELPIDON

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16.1.2023) όταν ο 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στο Μοσχάτο.

Ο άνδρας ήταν κρεμασμένος από το μονόζυγο με αυτοσχέδια θηλιά, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και η 47χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα ανακρινόταν όλο εκείνο το βράδυ από τις Αρχές. Υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε 200.000 ευρώ, που τα έδωσε για επενδύσεις, αλλά εκείνος τα έχασε και δεν είχε να της τα δώσει πίσω. Η 47χρονη είπε πως αυτός ήταν ο λόγος, που βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα είπε ότι οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε η ίδια του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Ο άνδρας και εκείνη πάλεψαν και σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στο πλαίσιο της προανάκρισής της, η ίδια δεν τον τραυμάτισε θανάσιμα εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο άνδρας φέρεται να έφτιαξε μια θηλιά με μια ζώνη του, την έδεσε σε ένα μονόζυγο, ανέβηκε σε μια καρέκλα και πέρασε τη θηλιά στον λαιμό του και τότε η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα και ο 50χρονος έχασε τη ζωή του.

Η 47χρονη, πάντως, αρνήθηκε στη συνέχεια την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως είπε η
δικηγόρος της, Κατερίνα Τσιώνα, στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναβλήθηκε για τις 29 Οκτωβρίου η δίκη του επιχειρηματία που έδειρε την 43χρονη στη μέση της Συγγρού – «Έτρεμα στην αίθουσα» δήλωσε το θύμα
Ο κατηγορούμενος που εμφανιζόταν στα social media με στολή πλαστικού χειρουργού, δηλώνει στους αστυνομικούς ότι δεν είναι γιατρός αλλά επιχειρηματίας
πλαστικος χειρουργος
Μαρία Καρυστιανού για Άγνωστο Στρατιώτη: Κάτω τα χέρια από το μνημείο όλων μας – Τα ονόματα των νεκρών θα μείνουν εκεί μέχρι την τελική δικαίωση
«Εμείς αλλά και όλη η κοινωνία θα είμαστε πάντα παρόντες εκεί, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη» γράφει στην ανάρτησή της η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023»
Τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη 9
Τα 3 κενά σημεία και οι αντικρουόμενες απολογίες για τη δολοφονία στη Φοινικούντα - Εξετάζεται ποιος από τους 2 δράστες πυροβόλησε τα θύματα
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από τη στυγερή δολοφονία βρίσκεται και τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν αποκλείεται να είναι ο ηθικός αυτουργός. Δηλαδή ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να βγει από τη ζωή ο 68χρονος
Οι δύο φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα