Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Μοσχάτο: Στην Ευελπίδων η 47χρονη, απολογείται για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή

Μοσχάτο: Στην Ευελπίδων η 47χρονη, απολογείται για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή

Η 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο έγκλημα στο Μοσχάτο βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί.

Η απολογία της 47χρονης που αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στο έγκλημα του 50χρονου στο Μοσχάτο και κατηγορείται για τον θάνατό του, αναμενόταν να ξεκινήσει στις 12:00. 

Μάλιστα, μπροστά από το κτήριο 9 της Ευελπίδων βρίσκονται οι γονείς της 47χρονης και φωνάζουν ότι η κόρη τους είναι αθώα. 

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16.1.2023) όταν ο 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στο Μοσχάτο.

Ο άνδρας ήταν κρεμασμένος από το μονόζυγο με αυτοσχέδια θηλιά, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και η 47χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα ανακρινόταν όλο εκείνο το βράδυ από τις Αρχές. Υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε 200.000 ευρώ, που τα έδωσε για επενδύσεις, αλλά εκείνος τα έχασε και δεν είχε να της τα δώσει πίσω. Η 47χρονη είπε πως αυτός ήταν ο λόγος, που βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα είπε ότι οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε η ίδια του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Ο άνδρας και εκείνη πάλεψαν και σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στο πλαίσιο της προανάκρισής της, η ίδια δεν τον τραυμάτισε θανάσιμα εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο άνδρας φέρεται να έφτιαξε μια θηλιά με μια ζώνη του, την έδεσε σε ένα μονόζυγο, ανέβηκε σε μια καρέκλα και πέρασε τη θηλιά στον λαιμό του και τότε η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα και ο 50χρονος έχασε τη ζωή του.

Η 47χρονη, πάντως, αρνήθηκε στη συνέχεια την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως είπε η
δικηγόρος της, Κατερίνα Τσιώνα, στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις