Ελλάδα

«Μου κατέστρεψε τη ζωή» – Στο Live News η πρωταθλήτρια κωπηλασίας που βιάστηκε από τον προπονητή της

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου μίλησε αποκλειστικά η πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κωπηλασία, η οποία σε ηλικία 16 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον 38χρονο προπονητή της. 

«Μου έχει καταστρέψει ένα κομμάτι της ζωής μου, κάποια χρόνια της ζωής μου τα οποία το μόνο που θα μου μείνει είναι μια μαυρίλα και το μόνο που θέλω είναι να τα διαγράψω από την μνήμη του μυαλού μου», είπε η καταγγέλουσα.

Και συνέχισε: «Όλο αυτό που συνέβη είναι κάτι το οποίο μέχρι τώρα που έχει περάσει ένας χρόνος, ενάμισης, δεν έχω δεχτεί ότι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το αποδεχτώ ότι έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Είναι κάτι το οποίο με βασανίζει κάθε μέρα στον ύπνο μου και όταν κάνω άλλα πράγματα. Όλα τα γεγονότα, ό,τι συνέβη, τον τρόπο που συνέβη το κάθε τι. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το ξεπεράσω και δεν μπορώ να ξεχάσω τι έχει γίνει».

Η μητέρα της νεαρής αθλήτριας στο Live News

Η μητέρα της αθλήτριας μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για το πώς ανακάλυψε στην αλήθεια.

«Πριν από περίπου ένα χρόνο, το παιδί αποφάσισε να μου μιλήσει, κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Δεν μπορούσε όμως με τίποτα να πάει το μυαλό μου στο τι μπορεί να είναι το τόσο σοβαρό που ήθελε να μου πει. Ξεκίνησε να μου περιγράφει τι συνέβη με τον προπονητή της και σοκαρίστηκα απίστευτα. Μας είπε για όλη την κακοποιητική συμπεριφορά και πώς ήρθε ο πρώτος βιασμός. Μας περιέγραψε όλες τις φορές που της συνέβη και πώς το βίωσε όλο αυτό. Άκουγα ”παγωμένη” την κόρη μου και της είπα ότι θα είμαι δίπλα της».

Στην συνέχεια η μητέρα υπογράμμισε ότι ένα χρόνο περιμένουν να ενεργήσει η δικαιοσύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η αδερφή του 17χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες - «Ο μικρός μου αδερφούλης δεν προστατεύτηκε, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει»
«Ο αδερφός μου έφυγε αβοήθητος, αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος - Παρακαλώ οποιοσδήποτε χωρίς να φοβάται, αν ξέρει το οτιδήποτε να μιλήσει» λέει η αδερφή του θύματος
Σέρρες
Συναγερμός για την εξαφάνιση-μυστήριο 16χρονης στην Πάτρα - Το ραντεβού με «εξηντάρη», η δεύτερη ανήλικη και η έκκληση της οικογένειας
Η ανήλικη δεν έχει δώσει σημείο ζωής από το πρωί της 8ης Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την ίδια ημέρα έφτασε με ταξί στην Αθήνα
Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
Συνελήφθη ένας 55χρονος άνδρας για την φωτιά σε δύο αποθήκες στο Κορωπί - Στάχτη έγιναν εμπορεύματα και εξοπλισμός
Όπως ισχυρίστηκε ο 55χρονος, πριν φύγει από το σημείο έσβησε την φωτιά, ωστόσο άφησε πίσω του μια εστία χωρίς να το αντιληφθεί, η οποία σιγόκαιγε μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας
Κορωπί