Ελλάδα

Μπακαλιάρος: Τσουχτερή η τιμή του για την 25η Μαρτίου – Αγγίζει ήδη τα 23 ευρώ

Το έδεσμα που λατρεύουν πολλοί Έλληνες και είθισται να σερβίρεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο μπακαλιάρος, φέτος θα είναι απλησίαστος για αρκετές οικογένειες αφού το 1 κιλό αγγίζει τα 23 ευρώ.

Σημειώνεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει πως ο μπακαλιάρος θα ενταχθεί στο «καλάθι του νοικοκυριού» της επόμενης εβδομάδας σε μία προσπάθεια να μην «ξεφύγει» η τιμή του για την 25η Μαρτίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ήδη η τιμή του μπακαλιάρου είναι ιδιαίτερα τσουχτερή, αφού φτάνει ακόμα και τα 22,8 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο παστός μπακαλιάρος α’ ποιότητος από την Ισλανδία μπορεί να κυμανθεί από 19,8 έως 22,8 ευρώ το κιλό.

Οι επαγγελματίες δηλώνουν πως η τιμή του ανέβηκε λόγω των ακριβών μεταφορικών. 

 

Πέρσι ένα κιλό παστός μπακαλιάρος, περίπου τρία φιλέτα, δεν ξεπερνούσε τα 20 ευρώ.

Μπροστά στη μεγάλη αύξηση της τιμής οι καταναλωτές δηλώνουν ότι θα στραφούν προς τον κατεψυγμένο μπακαλιάρο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νεκρή η 60χρονη Γερμανίδα που έπεσε σε πλαγιά του Ολύμπου - Συγκλονιστικό βίντεο με τους διασώστες από την ανάσυρση της
Οι διασώστες χρειάστηκε να περιμένουν όλο το βράδυ για τη συνδρομή του ελικοπτέρου, το οποίο τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, τους μετέφερε σε ασφαλές σημείο
Διασώστες
Πανελλήνιες 2025 – ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις για Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Ψηφιακά Συστήματα και Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ)
Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025, οι Πανελλήνιες με τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) να διαγωνίζονται σε...
Στιγμιότυπο από ΕΠΑΛ της Αθήνας, Πέμπτη 30 Μαΐου 2023. Έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων με τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Ανανεώθηκε πριν 31 λεπτά