Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισόβια κάθειρξη και 11 χρόνια και έξι μήνες η απόφαση του δικαστηρίου

Ισόβια κάθειρξη, 11 χρόνια και έξι μηνες κατά συγχώνευση επιβλήθηκαν ομόφωνα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.

Αναφορικά με τη χρηματική ποινή το δικαστήριο αποφάσισε πάλι ομόφωνα ότι θα πρέπει να του επιβληθεί χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Τακτικοί δικαστές και ένορκοι κατέληξαν μετά από διάσκεψη περίπου δύο ωρών, ότι ο 33χρονος πιλότος θα πρέπει να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου και για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να μην ληφθεί υπ’ όψιν η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, ενώ απέρριψε και τον ισχυρισμό περί βρασμού ψυχικής ορμής.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ακούσε ανέκφραστος την ετυμηγορία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1