Ελλάδα

Μπλακ αουτ στο πλοίο Aqua Blue – Ακινητοποιήθηκε μεσοπέλαγα τη νύχτα (vid)

Στο λιμάνι του Λαυρίου επέστρεψε τα ξημερώματα της Τρίτης (23/3) το πλοίο Aqua Blue, λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Λαύριο -Αγιος Ευστράτιος-Λήμνος -Καβάλα και η ζημιά έγινε κοντά στο Κάβο Ντόρο. 

Σύμφωνα με το limnosfm100, την ώρα που το πλοίο Aqua Blue είχε αποπλεύσει από το Λαύριο, υπέστη μπλακ άουτ, με αποτέλεσμα να σβήσουν όλα τα φώτα, αλλά και η μηχανή του. Η ζημιά έγινε κοντά στο Κάβο Ντόρο, όπου έπνεαν και ισχυροί άνεμοι. 

Οι επιβάτες – όπως μεταδίδει το limnosfm100 – ανέβηκαν στο κατάστρωμα του πλοίου το οποίο είχε μείνει χωρίς φως, όπου ενημερώθηκαν από έναν αξιωματικό ότι η ζημιά προκλήθηκε από βλάβη στα φίλτρα καυσίμων. Ετσι το πλοίο επέστρεψε αργά προς το Λαύριο κινούμενο αργά λόγω του προβλήματός του, όπου και έφτασε στις 5 τα ξημερώματα.

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από limnosfm100

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
46