Ελλάδα

Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Έφτασαν οι επιβάτες στον Κηφισό μετά την πολύωρη ταλαιπωρία

Μετά από σχεδόν 8 ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου που είχε αποκλειστεί λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο με υγραέριο, έφτασαν οι επιβάτες των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εκατοντάδες άνθρωποι έχουν φτάσει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού μετά το θρίλερ στην Αθηνών-Κορίνθου και περιμένουν ταξί ή οικεία πρόσωπα για τους πάρουν και να μπορέσουν να ξεκουραστούν μετά από ώρες ταλαιπωρίας.

ktel kifisou

Τα πούλμαν είχαν αποκλειστεί και αυτά για αρκετές ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου που δόθηκε τελικά στην κυκλοφορία γύρω στις 8.30 το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι δύο γυναίκες «κλειδιά» που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Το «μυστήριο» με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσα είπε μέσα από το κελί του ο 23χρονος, οι ισχυρισμοί του 66χρονου και οι δύο καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση
Η 19χρονη Μυρτώ
5