Ελλάδα

Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Έφτασαν οι επιβάτες στον Κηφισό μετά την πολύωρη ταλαιπωρία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά από σχεδόν 8 ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου που είχε αποκλειστεί λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο με υγραέριο, έφτασαν οι επιβάτες των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εκατοντάδες άνθρωποι έχουν φτάσει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού μετά το θρίλερ στην Αθηνών-Κορίνθου και περιμένουν ταξί ή οικεία πρόσωπα για τους πάρουν και να μπορέσουν να ξεκουραστούν μετά από ώρες ταλαιπωρίας.

ktel kifisou

Τα πούλμαν είχαν αποκλειστεί και αυτά για αρκετές ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου που δόθηκε τελικά στην κυκλοφορία γύρω στις 8.30 το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο