Ελλάδα

Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Έφτασαν οι επιβάτες στον Κηφισό μετά την πολύωρη ταλαιπωρία

Μετά από σχεδόν 8 ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου που είχε αποκλειστεί λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο με υγραέριο, έφτασαν οι επιβάτες των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εκατοντάδες άνθρωποι έχουν φτάσει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού μετά το θρίλερ στην Αθηνών-Κορίνθου και περιμένουν ταξί ή οικεία πρόσωπα για τους πάρουν και να μπορέσουν να ξεκουραστούν μετά από ώρες ταλαιπωρίας.

ktel kifisou

Τα πούλμαν είχαν αποκλειστεί και αυτά για αρκετές ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου που δόθηκε τελικά στην κυκλοφορία γύρω στις 8.30 το βράδυ.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης