Ελλάδα

Μπουρμπούλια: “Πιο εύκολο για τους φτωχούς να μπουν φυλακή”

Η φυλακισμένη πρώην δικαστικός Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια μιλά για πρώτη φορά.

Όπως λέει σε συνέντευξή της στα ΝΕΑ, “ούτε στους χειρότερους εφιάλτες” της δεν είχε σκεφτεί ότι θα μπορούσε να καταλήξει στη φυλακή.

Η ίδια λέει ότι ειχε πάντα δίπλα της έναν άντρα και της φαίνεται παράξενο τώρα που πρέπει να συμβιώνει μόνο με γυναίκες. “Δεν είχα φίλες αλλά τελικά έμαθα να ζω με γυναίκες” αναφέρει και υπόσχεται όταν βγει από τη φυλακή να επιστρέφει για να βοηθά αφιλοκερδώς. Οπως αποκαλύπτει θέλει να διδάσκει αγγλικά ή να δίνει νομικές συμβουλές σε κρατούμενες που δεν έχουν χρήματα.

Η κ. Μπουρμπούλια παραδέχεται ότι είναι πολύ πιο εύκολο για έναν φτωχό να μπει στη φυλακή. “Τόσα σκάνδαλα έχουν γίνει. Έχει μπει κανένας μέσα;” διερωτάται η πρώην δικαστής και σε ερώτηση για το “ποιοί την πατάνε” λέει: “όσοι δεν έχουν δικτυωμένους δικηγόρους ή δεν έχουν σωστές γνωριμίες ή δεν κινούνται πλαγιώς και υπογείως”.

Η πρώην δικαστικός που καταδικάστηκε για το παραδικαστικό κύκλωμα καταγγέλλει ότι “στο πρόσωπό της έκανε αυτοκάθαρση ένα ολόκληρο δικαστικό σώμα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων βιολογικής ξανθής σταφίδας – Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α
Η εταιρεία αποφάσισε την ανάκληση όλων των παρτίδων του προϊόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι - Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
ΕΦΕΤ
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό