Ελλάδα

Μυστήριο με κουκουλοφόρους δίπλα σε αστυνομικούς στο περιστύλιο της Βουλής

Ένα περιστατικό από τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα γεννά ερωτήματα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολλά ερωτήματα προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο φαίνονται κουκουλοφόροι να βρίσκονται στο περιστύλιο της Βουλής ενώ ήδη έχει αρχίσει η “βροχή” των χημικών, και να βρίσκουν “καταφύγιο” δίπλα σε πυροσβέστες και αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Πολλοί χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης ζητούν εξηγήσεις από τις αρχές για την ταυτότητα των κουκουλοφόρων.

Υπενθυμίζεται πως ένα άλλο περιστατικό που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απασχόλησε ακόμη και κόμματα αποδείχθηκε πως δεν “έκρυβε” κάτι “ύποπτο”. πρόκειται για τον γνωστό ανά το πανελλήνιο πλέον “Αφρικανό” στο Σύνταγμα, που τυλιγμένος με ελληνική σημαία και με ένα κοντάρι επιτέθηκε εναντίον των ΜΑΤ.

nd epeisodia

 

Μετά από τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο “Αφρικανός” αποφάσισε να αποκαλυφθεί: Λέγεται Δημήτρης Ανθρακέας, είναι όπως λέει γέννημα – θρέμμα Ναουσαίος (και όχι Αφρικανός) και δηλώνει “γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Οι επισκέψεις της Επιτροπής Ελέγχου του ΙΣΑ στο ιατρείο στο Κολωνάκι – Τι διαπιστώθηκε στους ελέγχους
Είχε προγραμματιστεί νέος αιφνιδιαστικός έλεγχος για τον Σεπτέμβριο του 2026, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο μηχάνημα που είχε δηλώσει η γιατρός
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης
Συγκλονίζει εργαζόμενη του ιατρείου στο Κολωνάκι για τον θάνατο Μαζωνάκη: «Κανείς μας δεν ακουμπάει το μηχάνημα, μόνο η γιατρός»
«Είμαστε εργαζόμενοι εκεί και προσπαθούσαμε να βγάλουμε το ψωμί μας, είμαστε σε σοκ, ήμασταν στον χώρο αλλά δεν ξέραμε τι γίνεται μέσα» λέει η υπάλληλος
Το εσωτερικό του ιατρείου στο Κολωνάκι όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Παρουσίαση βιβλίου: «Ανατομία της Δικαστικής Εξουσίας» του Αντώνη Ρουπακιώτη στην Αγία Βαρβάρα
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, με αφορμή το νέο βιβλίο του πρώην προέδρου του Δ.Σ.Α., την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ»
Παρουσίαση βιβλίου: «Ανατομία της Δικαστικής Εξουσίας» του Αντώνη Ρουπακιώτη στην Αγία Βαρβάρα