Ελλάδα

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για το κορονοπάρτι στο ΑΠΘ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη μία εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν υπαίθρια πάρτι στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει από την αστυνομία προκαταρκτική έρευνα για τον εντοπισμό των διοργανωτών. Αφορμή στάθηκαν πάλι δημοσιεύματα για δύο πάρτι που διοργανώθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και της Κυριακής, με τη συμμετοχή εκατοντάδων νεολαίων, υπό τους ήχους μουσικής και με κατανάλωση αλκοόλ.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να αποδοθούν ευθύνες σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Ήδη είναι σε εξέλιξη, κατόπιν εισαγγελικών παραγγελιών, προκαταρκτικές έρευνες για παρόμοια πάρτι που διοργανώθηκαν τον τελευταίο μήνα στο πανεπιστημιακό κάμπους της Θεσσαλονίκης.

Σε μία από τις παραγγελίες, η εισαγγελέας έκανε ειδική μνεία προς την αστυνομία να εντατικοποιήσει τους ελέγχους περιμετρικά του Ιδρύματος για να αποφευχθεί η διοργάνωση αυτών των πάρτι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Αλληλοσκοτώθηκαν μάνα και γιος» ο προκλητικός ισχυρισμός του 65χρονου Ιταλού
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της γιαγιάς του 26χρονου και της αδερφής της 54χρονης για τον 65χρονο Ιταλό που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του και τον γιο της
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Νέα εποχή για την ελληνική κτηνοτροφία: Ηλεκτρονικοί βώλοι για τη σήμανση και την ιχνηλάτηση των αιγοπροβάτων
Πιλοτική εφαρμογή από το 2026 για μεγάλες εκμεταλλεύσεις και καθολική εφαρμογή από το 2027 - Στόχος η διαφάνεια στις ενισχύσεις και ο ακριβής έλεγχος του ζωικού κεφαλαίου
Κοπάδι αιγοπροβάτων