Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού – Έγραψε στα social media ότι συμμετείχε στα επεισόδια

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού – Έγραψε στα social media ότι συμμετείχε στα επεισόδια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένταλμα σύλληψης και για ένα ακόμα άτομο που εμπλέκεται στα αιματηρά επεισόδια στη Φιλαδέλφεια εκδόθηκε χθες (17.8.2023) από τον αρμόδιο ανακριτή και αναζητείται από την Αστυνομία. Πρόκειται για οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε ανάρτηση που έκανε στα social media ανέφερε ότι συμμετείχε στα εν λόγω επεισόδια.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού αναφερόταν από την αρχή στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ), στο πλαίσιο της προανάκρισης και παραδόθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο ταυτοποιήθηκε αργότερα και με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας εκδόθηκε χτες το βράδυ του ένταλμα σύλληψης, με βάση το οποίο αναζητείται.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για γνωστό χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Η έρευνα της ΥΑΒΑΧ συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκαν που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και κυρίως για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Καστουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη άλλων δέκα Κροατών, μεταξύ των οποίων και του αρχηγού της ομάδας των χούλιγκανς που έκαναν την επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια την 7η Αυγούστου. 

Η αστυνομία θεωρεί πιθανό να μην έχουν καταφέρει να βγουν από τη χώρα και να κρύβονται κάπου έως ότου βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις