Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή δεν είχε έρθει σε μάχη μαζί του»

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή δεν είχε έρθει σε μάχη μαζί του»
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή δεν φαίνεται να είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον ίδιο, εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σχολιάζοντας τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους φιλάθλους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στο «μικροσκόπιό» της όσα περισσότερα ντοκουμέντα μπορεί να βρει από τη βραδιά της δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς η ταυτοποίηση του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη.

Κατά τη διάρκεια της σύρραξης φαίνεται από τις κάμερες ότι κάποιοι πλησίασαν και χτύπαγαν τον δολοφονημένο Μιχάλη. Προσπαθούμε από τα στίγματα να δούμε ποιοι πλησίασαν, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Φαίνεται ότι αυτός που έριξε την μαχαιριά δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον Μιχάλη», επισήμανε ο κ. Καλλιακμάνης στο MEGA.

«Έγιναν τραγικά λάθη. Η ΕΛ.ΑΣ. είναι ένας αποτελεσματικός οργανισμός αλλά αδικήθηκε από πρόσωπα που έκαναν λάθη και γι’ αυτό γίνεται μία ΕΔΕ και πολλές καρατομήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Καλλιακμάνης για τη σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί η αστυνομία για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καλλιακμάνης, η ΕΛ.ΑΣ. αναλύει τα βίντεο από τα κινητά των συλληφθέντων που κατασχέθηκαν αλλά και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Ωστόσο, φαίνεται ότι το σημείο που χτύπησαν τον Μιχάλη Κατσουρή είναι «τυφλό», κάτι που δυσκολεύει πολύ το έργο της αστυνομίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις