Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέα Ιωνία: Η ΕΛ.ΑΣ. πρόλαβε οπαδικό «ραντεβού θανάτου» – 87 συλλήψεις ανάμεσά τους 62 ανήλικοι

Νέα Ιωνία: Η ΕΛ.ΑΣ. πρόλαβε οπαδικό «ραντεβού θανάτου» – 87 συλλήψεις ανάμεσά τους 62 ανήλικοι

Την τελευταία στιγμή απετράπη στη Νέα Ιωνία μεγάλο ραντεβού οπαδών, με την αστυνομία να προχωρά σε συνολικά 87 συλλήψεις το απόγευμα της Κυριακής (01.10.2023). Στην περιοχή θα διεξάγονταν ποδοσφαιρικός αγώνας για το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκαν κοντά στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, που είχαν μαζί τους ξύλα και ράβδους. Σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ήταν ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση… Με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, οι οπαδοί προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για οπαδούς δύο διαφορετικών ομάδων, οι οποίες θα αγωνίζονταν σε γήπεδο της περιοχής της Νέας Ιωνίας το απόγευμα της Κυριακής.

Όλα τα άτομα συνελήφθησαν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις