Ελλάδα

Νέα κρούσματα γρίπης

Τέσσερα νέα κρούσματα της γρίπης Α παρουσιάστηκαν στις Σέρρες.

      Τα δύο εμφανίστηκαν σε μαθητές λυκείου και τα άλλα δύο σε φοιτητές. Για προληπτικούς λόγους νοσηλέυτηκε για ένα 24ωρο στο νοσκομοκείο ο ένας μαθητής. Ολοι έχουν ήπια συμπτώματα.

 Αλλα πέντε νέα κρούσματα του ιού εντοπίστηκαν σε μαθητές  σχολείων του νομού Θεσσαλονίκης. Τα τρία παρουσιάστηκαν στο 1ο δημοτικό σχολείο Πανοράματος. Τα άλλα δύο  σε μαθητή του δημοτικού σχολείου Πεύκων και σε μαθήτρια λυκείου της Σταυρούπολης. 

Και οι πέντε μαθητές  βρίσκονται στο σπίτι τους.

   Από αύριο Τετάρτη και για μία εβδομάδα κλείνουν οι Β’ και Γ’ τάξεις του γυμνασίου Χέρσου του νομού Κιλκίς, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νέας γρίπης.

Απο χθες, Δευτέρα, κλειστό παραμένει και το 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης.

Στο μεταξύ, στην Τουρκία έκλεισαν και τα 478 σχολεία στο Ντιγιάρμπακιρ μετά τον εντοπισμό επτά κρουσμάτων της νέας γρίπης.

Στη  Γαλλία ξεκίνησε σήμερα ο εμβολιασμός του πληθυσμού – ο πρώτος στην Ευρώπη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου για την απολογία της - «Φόνισσα» φώναζε κόσμος έξω από το δικαστικό μέγαρο
Η 25χρονη κατηγορείται, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή μετά την δολοφονία των τεσσάρων βρεφών όπως έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κατά την άφιξή της στην Πάτρα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
5
Σχέδια για νέα έξοδο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση για αποσυμφόρηση του κόμβου
Στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, τα οχήματα που κινούνται στον κλειστό αυτοκινητόδρομο προς Ελευσίνα και όταν επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Λαμία ή Πειραιά χρησιμοποιούν μία κοινή έξοδο, γεγονός που δημιουργεί έντονη συμφόρηση, ειδικά σε ώρες αιχμής.
Μποτιλιάρισμα 4