Ελλάδα

Νέα ρύθμιση χρεών στα Ταμεία – Διαβεβαιώσεις για την καταβολή συντάξεων

Η καταβολή των συντάξεων είναι απολύτως εγγυημένη δηλώνει ο υπουργός Εργασίας, που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέας ευνοϊκής ρύθμισης χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, διαβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας
Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο».

Επιπλέον, ο κ. Βρούτσης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέας ευνοϊκής ρύθμισης χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, με συγκεκριμενη όμως στόχευση, η οποία θα αφορά επιχειρηματίες που αποδεδειγμένα επλήγησαν από την οικονομική κρίση, ενώ υπήρξαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Τονίζει επίσης, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει εμπλοκή ιδιωτικών εισπρακτικών εταιρειών στην είσπραξη των εισφορών, που θα λειτουργούν κατα τα πρότυπα των εισπρακτικών εταιρειών.

Αναφερόμενος στα μέτρα για την ενίσχυση της απασχόλησης ο κ. Βρούτσης εξαγγέλει σταδιακή υλοποίηση έως το τέλος του Σεπτεμβρίου νέων προγραμμάτων, τα οποία θα απευθύνονται σε τουλάχιστον 100.000 ανέργων, όλων των ηλικιών.

Διαβάστε επίσης:

Αναρτήθηκε στο TAXISNET ο φόρος ακινήτων – Οδηγίες για να δείτε τι χρωστάτε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Είχε «μπουκάρει» με όπλο σε μεταφορική ο 29χρονος που σκότωσε στο ξύλο τον οδηγό στον Νέο Κόσμο - Οι 8 συλλήψεις και οι 17 καταδικαστικές αποφάσεις
Ο 29χρονος είχε ξυλοφορτώσει υπάλληλο δημοτικής αστυνομίας πριν 3 χρόνια - Ο διαπληκτισμός έξω από το γυμναστήριο, οι πιθανές κινήσεις του θύματος πριν την καταδίωξη και οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε «ρινγκ»
Ο 29χρονος που εμπλέκεται σε περιστατικά με ξυλοδαρμούς στο Νέο Κόσμο
24
6.500 κεραυνοί έπεσαν πάνω από στεριά και θάλασσα - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα την Πέμπτη
Σφοδρά φαινόμενα εκδηλώνονται στα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας, με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους να έχουν προκαλέσει πλημμύρες
Κεραυνοί