Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Νέα στοιχεία για την αιματηρή συμπλοκή με τους πυροβολισμούς – «Μας είχαν κλείσει στον παράδρομο»

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής με πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της Νέας Σμύρνης, από την οποία τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα (03.10.24), στον παράδρομο της Λ. Συγγρού στον αριθμό 255.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρία άτομα, τα οποία επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού σταμάτησαν δίπλα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα, δίπλα στο μαύρο αυτοκίνητο σταματάει μία μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, ηλικίας 35 και 22 ετών.

Ο ένας από τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το MEGA, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα και το σοκαριστικό βίντεο από το άγριο σκηνικό, οι Αρχές έχουν εντοπίσει τους δύο αναβάτες της μηχανής.

 

Όπως μεταδίδει το MEGA, είναι φίλοι μεταξύ τους κι εργάζονται ως ταχυδιανομείς ενός εστιατορίου. Στο ποινικό τους μητρώο δεν έχουν καμία καταγραφή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι δύο αναβάτες τραυματίες κατέθεσαν ότι η συμπλοκή έγινε, επειδή τους είχαν κλείσει στον παράδρομο που οδηγεί στην Λεωφόρο Συγγρού, όταν βγήκαν από την λεωφόρο Αμφιθέας. 

Ανέφεραν, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των εμπλεκομένων.

Ωστόσο, οι Αρχές που έχουν εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος, εκτιμούν ότι είχε ξεκινήσει καβγάς πολύ νωρίτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
18