Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη διπλή δολοφονία – Οι υποψίες για συνεργό

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη διπλή δολοφονία – Οι υποψίες για συνεργό

Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική διπλή δολοφονία σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στο “φως” ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει όσα συνέβησαν μετά τους πυροβολισμούς

Στο βίντεο ντοκουμέντο του “Live News” θα δείτε τη στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει την 31χρονη τραυματία. Σύμφωνα με όσα είπε συγγενής της στο newsit.gr, η νεαρή γυναίκα καθόταν με την αδερφή της σε άλλο τραπέζι και τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πόδι.

Αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι αν ο εκτελεστής είχε συνεργό.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο “Live News” για τα προφίλ των δύο θυμάτων που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ.

Και τα δύο θύματα ήταν γνωστοί στις Αρχές. Ο 41χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλα και ληστείες. Μάλιστα, φέρεται να ήταν γνωστός στην περιοχή για τη δραστηριότητά του και τις σχέσεις του με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα. Ήταν γνωστός ως ο «εισπράκτορας» αφού συγκέντρωνε χρήματα για κύκλωμα που δρα και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο δεύτερος άνδρας που ήταν μαζί του, 44 ετών, δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις