Ελλάδα

Νέα υπερπτήση τουρκικού drone πάνω από την Κίναρο

Σε ακόμη μια προκλητική κίνηση προχώρησε η Τουρκία στο Αιγαίο, αφού στις 11 το βράδυ του Σαββάτου (26.11) τουρκικό UAV πραγματοποίησε μία νέα υπερπτήση πάνω από ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ η νέα υπερπτήση του UAV από την Τουρκία έγινε στις 23:01 το βράδυ του Σαββάτου πάνω από τη νήσο Κίναρο.

Το τουρκικό UAV πραγματοποίησε την υπερπτήση πετώντας στα 19.000 πόδια πάνω από την Κίναρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αμπελόκηποι: Γιος δημοσιογράφου και ψυχικά ασθενής ο 35χρονος που τραυμάτισε αστυνομικό με τσεκούρι – «Τον ξέραμε από τη γειτονιά, έκανε φασαρίες»
Γειτόνισσα του δράστη, περιέγραψε έναν άνδρα που είχε εμμονές, την παρακολουθούσε και η ίδια έχει καλέσει αρκετές φορές την Αστυνομία
35χρονος