Ελλάδα

Νέες τουρκικές προκλήσεις με τρεις παραβάσεις του FIR Αθηνών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες από την Πολεμική Αεροπορία κατά πάγια πρακτική

Συνεχίζουν τις προκλητικές πτήσεις στο Αιγαίο οι Τούρκοι, αφού όπως αποκάλυψε σήμερα (16.12.2025) το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, πραγματοποιήθηκαν τρεις παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Ειδικότερα ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας και επιτήρησης τύπου ATR-72 προχώρησαν σε συνολικά τρεις παραβάσεις του FIR Αθηνών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες από την Πολεμική Αεροπορία κατά πάγια πρακτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 49χρονος που εξυμνούσε την κακοποίηση κατά γυναικών στα social media – Κατηγορείται για προτροπή σε αυτοκτονία σε live μετάδοση
Ο 49χρονος έκανε αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό, προβάλλοντας υβριστικά σχόλια και εγκωμιαστικές αναφορές για κακοποίηση γυναικών, ενώ έκανε και σε δημόσιες τοποθετήσεις περί ενδοοικογενειακής βίας
A simple, very dark night time image of hands on an illuminated keyboard typing. Shady person wearing a hood at a computer or laptop in the dark.