Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Νεκρός ο ψαράς που αγνοούνταν – Είχε εξαφανιστεί από τη Σαλαμίνα

Νεκρός ο ψαράς που αγνοούνταν – Είχε εξαφανιστεί από τη Σαλαμίνα
Φωτογραφία Αρχείου

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14.03.2018) ο 67χρονος ψαράς που αγνοούνταν από τις 7 Μαρτίου. Τα ίχνη του είχαν χαθεί όταν πήγε για ψάρεμα στην παραλία των Σεληνίων, στη Σαλαμίνα.

Ο άτυχος ψαράς βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “Θυμάρι” στην Παλαιά Φώκαια. Τη σορό του 67χρονου εντόπισε αλιευτικό σκάφος.

Τα ίχνη του άτυχου ερασιτέχνη ψαρά είχαν χαθεί από την Τετάρτη 7 Μαρτίου, όταν πήγε στην παραλία των Σεληνίων Σαλαμίνας, για να ψαρέψει από την ξηρά.

Η σορός του 67χρονου ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του και στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του.

Τον έψαχναν παντού στη Σαλαμίνα

Σημειώνεται ότι παρά τις έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί σε ξηρά και θάλασσα στην περιοχή της Σαλαμίνας για τρεις ημέρες, από όχημα του λιμενικού, τρία περιπολικά σκάφη και ιδιωτικά, ο 67χρονος αλιέας δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις