Ελλάδα

Νέοι προϊστάμενοι στα δικαστήρια

Νέοι προϊστάμενοι εκλέχθηκαν σήμερα από δικαστές και εισαγγελείς οι οποίοι θα αναλάβουν τα ηνία των μεγάλων δικαστικών σχηματισμών για την επόμενη διετία.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, νέος προϊστάμενος εκλέχθηκε ο Βαγγέλης Ιωαννίδης, πρώην εισαγγελέας ΣΔΟΕ. Ο κ. Ιωαννίδης έλαβε 59 ψήφους έναντι 54 της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Ο τρίτος υποψήφιος Γιώργος Δούβας συγκέντρωσε τρεις ψήφους.

Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών εκλέχθηκε ο Ιωάννης Μωραϊτάκης με 47 ψήφους έναντι 34 που έλαβε ο Παντελής Στραγάλης. Στο Εφετείο Αθηνών, νέος προϊστάμενος αναδείχθηκε ο μοναδικός υποψήφιος Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος.

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας τα ηνία αναλαμβάνει ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γεώργιος Γρίβας, ο οποίος εκλέχθηκε με σαράντα ψήφους διαφορά από την δεύτερη, Ειρήνη Κατινιώτη ενώ ακολούθησαν η Δημήτρη Σκουτέρη και η Ιωάννα Κουκουράκη. Η καταμέτρηση των ψήφων στο Πρωτοδικείο ήταν μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού
«Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία την οδήγησαν στο εγκεφαλικό» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Σοφίας Χρηστίδου
«Αυτό ήταν η χαριστική βολή, χτύπησαν πρώτα τα περιστατικά που την στεναχωρούσαν, επί πέντε μήνες και αντί να πάει στην επιτροπή, πήγε στα επείγοντα» λέει ο θείος της 57χρονης καθηγήτριας
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό
Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ανήλικους στα Ιωάννινα - «Πήγε βόλτα και κινδύνευσε να χάσει την όρασή του» λέει η μητέρα του
Πριν από μερικούς μήνες ο 16χρονος που υπέστη ρήξη του δακρυικού σωληναρίου, είχε και πάλι δεχθεί επίθεση από έναν άλλον συνομήλικό του που στο παρελθόν είχε σχέση με το κορίτσι του
16χρονος στα Γιάννενα