Ελλάδα

Νίκος Παπανδρέου: Η συγκινητική ανάρτηση για φίλο του που «έφυγε» από τη ζωή

Τον καλύτερο του φίλο που έφυγε από τη ζωή αποχαιρέτησε μέσω Facebook ο Νίκος Παπανδρέου.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Nίκος Παπανδρέου αποχαιρετά τον καλύτερό του φίλο. Στο μήνυμά του, ο Νίκος Παπανδρέου τον χαρακτήρισε «γίγαντα της ζωής του», ενώ σημειώνει πως γνωρίζονταν από 17 ετών.

Όπως αναφέρει, ήταν ένας φανατικός ΠΑΣΟΚτζής ο οποίος είχε μια δύσκολη αλλά πετυχημένη ζωή.

Η ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου:

“Η Μαργαρίτα τον έλεγε το πέμπτο της παιδί. Σήμερα έφυγε ο καλύτερος μου φίλος. Ο Θόδωρος Νάνος. Ο γίγαντας της ζωής μου! Τον γνώρισα όταν ήμασταν και οι δύο 17 ετών και κολλήσαμε για πάντα. Φανατικός ΠΑΣΟΚτζής, λάτρης του Ανδρέα, με δύσκολη ζωή αλλά πετυχημένη.

Συνηθίζαμε να μιλάμε ως τις πρωινές ώρες για την ζωή, την πολιτική και άλλα πολλά… Του έλεγα να καπνίζει λιγότερο, μου έλεγε να μην είμαι τόσο αθώος και να προσέχω τους γύρω μου… Και οι δυο κάναμε λάθη. Όπως όλοι άλλωστε.

Άφησε πίσω του την γυναίκα του Άννα Μαρία και την βαφτιστήρα μου την Χάρις. Τον αγάπησα πολύ αλλά δεν πρόλαβα να τον δω στο τέλος και αυτό πάντα θα με λυπεί. Τέτοια ευφυΐα, τέτοιο χιούμορ και σπιρτάδα, δύσκολα θα ξαναβρώ.

Μάγκας με παιδεία: Aρχαία, λατινικά, γαλλικά, αλλά και αργκό του λιμανιού γνώριζε! Στα ξενύχτια, στο χωριό του, στις ομιλίες του πατέρα, παντού πηγαίναμε μαζί. Εκτός από τώρα. Αντίο φίλε…””

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γολγοθάς των πυρόπληκτων στη Κερατέα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Είμαι 11 μέρες χωρίς ρεύμα»
Χωρίς ρεύμα, με καμένα σπίτια και ζώα, οι πυρόπληκτοι της χώρας προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, αντιμετωπίζοντας τεράστιες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους
Η κυρία Αργυρώ Πάλλα ζει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και 11 μέρες 2
Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ δεν καταρρέει» – Πρώτη στην ΕΕ σε ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες η Ελλάδα δείχνει η Eurostat
Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι τα στοιχεία είναι ίδια από το 2016, «είμαστε πάντα τελευταίοι», του χρόνου στη δημοσκόπηση της Eurostat «θα είμαστε πολύ καλύτερα» - Η ιστορία του δισεκατομμυριούχου σε κέντρο υγείας ελληνικού νησιού
Άδωνις Γεωργιάδης
8