Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας του

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα (16.08.2021) παραμένει ο Νίκος Χαρδαλιάς. «Βροχή» τα περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

«Δεν αισθάνομαι καλά» φέρεται να ήταν η φράση που είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε στενό του συνεργάτη όταν το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ επέβλεπε τη μάχη με τις φωτιές σε Κερατέα και Βίλια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν δυο στεντ.

«Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου ανεβάζοντας φωτογραφία τους μαζί με την κόρη τους.

 

Αμέσως μετά την τοποθέτηση των στεντ, ο Νίκος Χαρδαλιάς μεταφέρθηκε στην Εντατική του «Αγία Όλγα». Θα μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, καθώς έχει ιστορικό (είχε πάθει έμφραγμα στο παρελθόν). Η κατάσταση της υγείας του, πάντως, είναι σταθερή. Δεν διατρέχει κίνδυνο και όλα κυλούν ομαλά.

 

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, επικοινώνησε μαζί του ο πρωθυπουργός, τον επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης αλλά και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι ευχές για περαστικά έπεσαν… βροχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις