Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα (16.08.2021) παραμένει ο Νίκος Χαρδαλιάς. «Βροχή» τα περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

«Δεν αισθάνομαι καλά» φέρεται να ήταν η φράση που είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε στενό του συνεργάτη όταν το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ επέβλεπε τη μάχη με τις φωτιές σε Κερατέα και Βίλια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν δυο στεντ.

«Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου ανεβάζοντας φωτογραφία τους μαζί με την κόρη τους.

 

Αμέσως μετά την τοποθέτηση των στεντ, ο Νίκος Χαρδαλιάς μεταφέρθηκε στην Εντατική του «Αγία Όλγα». Θα μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, καθώς έχει ιστορικό (είχε πάθει έμφραγμα στο παρελθόν). Η κατάσταση της υγείας του, πάντως, είναι σταθερή. Δεν διατρέχει κίνδυνο και όλα κυλούν ομαλά.

 

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, επικοινώνησε μαζί του ο πρωθυπουργός, τον επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης αλλά και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι ευχές για περαστικά έπεσαν… βροχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε ρυθμούς καύσωνα από την Κυριακή - Στους 42°C θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος την επόμενη εβδομάδα
Η πιο δύσκολη μέρα θα είναι η Τετάρτη με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε κάποιες περιοχές όπως στη Χαλκίδα θα αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου
Άνθρωποι στην παραλία
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Ιεράπετρα που καίει σε τρία μέτωπα: Στη μάχη από το πρωί τα εναέρια μέσα - Στα 8 χιλιόμετρα το πύρινο
Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης - Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στην περιοχή - Στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας φιλοξενήθηκε κόσμος
Μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα
Ανανεώθηκε πριν 50 λεπτά
7