Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

«Ο άλλος άνθρωπος»: Ξεσπά η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου – «Έλεγα στον γιο μου ότι θα του την φέρουν»

«Ο άλλος άνθρωπος»: Ξεσπά η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου – «Έλεγα στον γιο μου ότι θα του την φέρουν»

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μίλησε για τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, ότι ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» ελέγχεται για ξέπλυμα χρήματος.

Σημειώνεται πως η Αρχή Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ελέγχει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, για ξέπλυμα, ενώ ο ίδιος, που βρίσκεται πίσω από την κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως σήμερα στον εισαγγελέα.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου υποστήριξε: «Τα χρήματα από την κοινωνική κουζίνα μπαίνουν στον δικό μου λογαριασμό. Πολλές φορές παίρνει και τη δική μου σύνταξη, αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».

«Με έχει στεναχωρήσει και του το έλεγα κιόλας: “Θα σου τη φέρουν”. Με τέτοιο αγώνα σε φωτιές πλημμύρες, πολέμους, σε όλα. Όχι, δεν φοβάται, τι να φοβηθεί; Εφόσον δεν έχει τίποτα…

Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια γιατί δεν έχει λεφτά να μου δώσει. Η σύνταξή μου είναι 280 ευρώ. Δυο χρόνια ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα μου», ανέφερε, επίσης.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις