Ελλάδα

Ο Άρης Μουγκοπέτρος αγκαλιά με τις κόρες του στο νοσοκομείο – «Ήρθαν οι βασίλισσές μου»

Ο μουσικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον ακρωτηριασμό του από κροτίδα

Τις δυο μεγάλες αγάπες της ζωής του, τις δυο του κόρες υποδέχτηκε στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τον ακρωτηριασμό του από κροτιδα σε γλέντι τη Δευτέρα του Πασχα (21.04.2025), ο Άρης Μουγκοπέτρος

Ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πλέον κινείται νομικά εναντίον του φίλου του που φέρεται να του έδωσε την κροτίδα, πέρασε χαρούμενες στιγμές έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του. 

Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, ανάρτησε το πρωί του Σαββάτου (03.05.2025) στο προφίλ του στο Instagram, μια συγκινητική φωτογραφία με τα δυο κοριτσάκια του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο.

«Ήρθαν οι βασίλισσές μου», έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@aris_mougopetros)

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο ταλαντούχος μουσικός χάνεται στην αγκαλιά τους ενώ τον «πρώτο λόγο» έχει το γεμάτο επιδέσμους χέρι του πάνω στο οποίο οι μικρές κόλλησαν αυτοκόλλητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πεθερά καταγγέλλει τη νύφη της ότι τη χάκαρε – «Διέρρευσε συνομιλίες μου με άλλους άνδρες για να με εκθέσει»
«Την ρώτησα γιατί το κάνει αυτό και μου απάντησε ότι ήθελε να βλέπει αν η μητέρα μου γράφει άσχημα λόγια για την ίδια. Θεωρώ ότι έχει μένος προς τη μητέρα μου»
istock 1