Ελλάδα

Ο Δημήτρης Κόκοτας αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη ένα μήνα μετά το έμφραγμα – Αντιδρά στα ερεθίσματα

Πολύ θετικά είναι τα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα που νοσηλεύεται εδώ και καιρό στη ΜΕΘ ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκοτας αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη, ακριβώς ένα μήνα μετά το έμφραγμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραγουδιστής έχει ανοίξει τα μάτια του και αντιδρά στα ερεθίσματα.  

 

Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του μετά τις τελευταίες εξελίξεις. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια