Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Ηλίας Μόσιαλος τα είπε όλα σε είκοσι λέξεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ηλίας Μόσιαλος

Ο Ηλίας Μόσιαλος μας έχει συνηθίσει πια σε αναρτήσεις που δεν σχετίζονται με τον κορονοϊό και η πιο πρόσφατη αφορά στον τεράστιο Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το «παιδί από τα Σεπόλια» που κατάφερε να ανέβει στο «Έβερεστ» του παγκόσμιου μπάσκετ, οδηγώντας τα ξημερώματα της Τετάρτης, 21.07.2021, τα «ελάφια» του Μιλγουόκι στο πρώτο πρωτάθλημα των Μπακς μετά από 50 ολόκληρα χρόνια.

Όσα και οι πόντοι που έβαλε ο Greek Freak στον έκτο τελικό του NBA απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, βάζοντας φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην τεράστια αυτή επιτυχία της ομάδας του.

Μετά το ιστορικό αυτό επίτευγμα, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον οποίο πολλά και αισχρά έχουν ακουστεί κατά καιρούς, ειδικά σε ό, τι αφορά το πόσο… Έλληνας είναι.

Click4more: Επικός Αντετοκούνμπο έκανε βόλτα στο Μιλγουόκι και παρήγγειλε 50 κομμάτια κοτόπουλο

Έγραψε λοιπόν ο Ηλίας Μόσιαλος: «Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι. Έλληνας, που τον θαυμάζουν και τον σέβονται σχεδόν όλοι σε όλο τον πλανήτη, μόνο γίνεσαι».

Την ανάρτηση συνοδεύει με μια φωτογραφία του τεράστιου Έλληνα αθλητή, ο οποίος δείχνει στον γιο του, Λίαμ, το «θαύμα» του Παρθενώνα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις