Ελλάδα

O Kαστανίδης κατέβηκε από το υπουργείο και συνομίλησε με διαδηλωτές!

Στο δρόμο έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών στη Σταδίου είδε τους διαδηλωτές ο αρμόδιος υπουργός Χάρης Καστανίδης μετά την απαίτηση των εργαζομένων "Βοήθεια στο σπίτι" να συναντηθούν μαζί του.

O Yπουργός που με αυτή του την επικοινωνική κίνηση αιφνιδίασε τους διαδηλωτές έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Οπως δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών “κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας να εξασφαλίσουμε τους εθνικούς πόρους ώστε να συνεχιστεί το πρόγραμμα και σε συνενόηση με τους Δήμους. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνω εγώ την πρωτοβουλία να σας ενημερώσω”.


Στο μεταξύ έμφραγμα στο κέντρο προκάλεσε ο αιφνιδιαστικός αποκλεισμός της Σταδίου από εργαζόμενους στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις δραστικές περιοκοπές στο πρόγραμμα που εξυπηρετεί χιλιάδες ηλικιωμένους σε όλη τη χώρα και χρηματοδοτείται μέσω των Δήμων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλειστή η Πατησίων από εργαζόμενους στο ΕΣΥ – Όλες οι πορείες της ημέρας

Εξασφαλίστηκαν τα κονδύλια για το “Βοήθεια στο σπίτι”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα