Ελλάδα

Ο καύσωνας απειλεί να… κλείσει την Ακρόπολη

Η Ακρόπολη δεν αποκλείεται να κλείσει σήμερα (04.07.2019) και αύριο (05.07.2019) εξαιτίας του κύματος καύσωνα που αναμένεται να πλήξει όλη τη χώρα.

Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η εφορεία αρχαιοτήτων. Η Ακρόπολη θα κλείσει για το κοινό σε περίπτωση που η αισθητή θερμοκρασία ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου (θερμοκρασία πόλης άνω των 36 βαθμών Κελσίου).

Λόγω του καύσωνα που προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα κλείσει για το κοινό από τις 13:00 έως τις 17:00 εφόσον η αισθητή θερμοκρασία υπερβεί τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες, πρέπει να επικοινωνήσουν με το επιχειρησιακό τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω e-mail στη διεύθυνση etickets@tap.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στον Πειραιά: Καρέ καρέ οι στιγμές αγωνίας για να σωθεί η 13χρονη μαθήτρια που πνίγηκε στο ειδικό σχολείο
Στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr, μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ θα μπει ανάποδα στην οδό Παλαμηδίου ενώ μία μηχανή του ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο καταφτάνουν στο σημείο με μεγάλη ταχύτητα
Η 13χρονη που έχασε τη ζωή της στο ειδικό σχολείο στον Πειραιά