Ελλάδα

Ο καύσωνας απειλεί να… κλείσει την Ακρόπολη

Η Ακρόπολη δεν αποκλείεται να κλείσει σήμερα (04.07.2019) και αύριο (05.07.2019) εξαιτίας του κύματος καύσωνα που αναμένεται να πλήξει όλη τη χώρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η εφορεία αρχαιοτήτων. Η Ακρόπολη θα κλείσει για το κοινό σε περίπτωση που η αισθητή θερμοκρασία ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου (θερμοκρασία πόλης άνω των 36 βαθμών Κελσίου).

Λόγω του καύσωνα που προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα κλείσει για το κοινό από τις 13:00 έως τις 17:00 εφόσον η αισθητή θερμοκρασία υπερβεί τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες, πρέπει να επικοινωνήσουν με το επιχειρησιακό τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω e-mail στη διεύθυνση etickets@tap.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμίνι» η Σκάλα Μεσσηνίας την Δευτέρα - Σημείωσε την υψηλότερη θερμοκρασία και έφτασε στους 41,5°C
Έντονη ήταν η ζέστη στην Πελοπόννησο, με τη Λακωνία και τη Μεσσηνία να βρίσκονται στο επίκεντρο των υψηλότερων θερμοκρασιών, συνολικά, 10 σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασία πάνω από 40°C
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα
Θρίλερ στο Ιόνιο: «Η σύζυγός του ήταν σοκαρισμένη» λέει ο άνδρας που εντόπισε το σκάφος του αγνοούμενου Ισπανού επιχειρηματία
«Είδα μια γυναίκα αγχωμένη, χαμένη και σε σοκ. Έκανα 6 ώρες να τραβήξω το καταμαράν στο λιμάνι της Πύλου» λέει ο καπετάνιος που ρυμούλκησε το σκάφος του αγνοούμενου Ισπανού, Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα
Ο Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα Ομπρεγκόν
7