Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Κώστας Καραμανλής «υποκλίθηκε» στον Σταύρο Ξαρχάκο – Συγκινητική εκδήλωση στο Περιστέρι

Ο Κώστας Καραμανλής «υποκλίθηκε» στον Σταύρο Ξαρχάκο – Συγκινητική εκδήλωση στο Περιστέρι
Πηγή φωτογραφίας: INTIME NEWS

Τιμητική εκδήλωση – συναυλία για το Σταύρο Ξαρχάκο διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11.07.2022). Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα εκφωνούσε ομιλία για το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. 

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, σεβόμενος τις χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσαν το θέατρο του Άλσους Περιστερίου για να τιμήσουν τον Σταύρο Ξαρχάκο, αν και είχε προγραμματιστεί να μιλήσει για το έργο και την προσφορά του μεγάλου μαέστρου, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, αποφάσισε να μην εκφωνήσει την ομιλία του.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

«Τιμούμε τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και μαέστρο, Επίτιμο Δημότη της πόλης μας, Σταύρο Ξαρχάκο. Τον ευχαριστούμε», υπογράμμισε, από την πλευρά του, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε προβολή βίντεο με τη ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου, ομιλίες από το δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, τους δημοσιογράφους Γιώργο Τσάμπα και Γιώργο Λιάνη, τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απένειμε στον Σταύρο Ξαρχάκο τιμητική διάκριση.

Δείτε βίντεο:

Πηγή φωτογραφιών: INTIME NEWS

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις