Ελλάδα

Ο Μπουτάρης αντί για το Σταυρό φίλησε τον ‘Ανθιμο

Απίστευτο στιγμιότυπο μεταξύ των δύο ανδρών που σημάδεψε την τελετή εγκαινίων της ΔΕΘ.

Την ώρα που ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης έραινε τους παρεβρισκόμενους, πλησίασε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του έδωσε, πιεστικά, τον Σταυρό να τον φιλήσει.

Ο Δήμαρχος όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του.

Επιστρατεύοντας τα αντανακλαστικά του, με μία αστραπιαία κίνηση απέφυγε τον Σταυρό και φίλησε τον ίδιο τον Μητροπολίτη μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Διαβάστε επίσης
Ομιλία σοκ του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ:”Στόχος ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια”

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

”Πάμε για ντου!Σε 2 μήνες κρίνεται η ύπαρξη της Ελλάδας”

Ο Μ.Χρυσοχοίδης εγκαινίασε την ΔΕΘ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πεθερά καταγγέλλει τη νύφη της ότι τη χάκαρε – «Διέρρευσε συνομιλίες μου με άλλους άνδρες για να με εκθέσει»
«Την ρώτησα γιατί το κάνει αυτό και μου απάντησε ότι ήθελε να βλέπει αν η μητέρα μου γράφει άσχημα λόγια για την ίδια. Θεωρώ ότι έχει μένος προς τη μητέρα μου»
istock