Ελλάδα

Ο Παύλος Ασλανίδης νέος πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών

«Όλα πήγαν καλά, όλα κύλησαν ομαλά. Τώρα προτεραιότητα έχει τι θα κάνουμε στις 28 Φεβρουαρίου»

Μετά την παραίτηση της Μαρίας Καρυστιανού, νέος πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών εξελέγη ο Παύλος Ασλανίδης. Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Ιανουαρίου 2026 ο Σύλλογος έκανε δεκτή την παραίτησή της.

Η Ελένη Βασάρα διατηρεί τη θέση της ως γραμματέας του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Παυλίδης. Σημειώνεται πως η Μαρία Καρυστιανού απουσίαζε από τη διαδικασία.

«Όλα πήγαν καλά, όλα κύλησαν ομαλά. Τώρα προτεραιότητα έχει τι θα κάνουμε στις 28 Φεβρουαρίου για τα τρία χρόνια από την τραγωδία για τα Τέμπη. Μας τιμά που τα εργατικά κέντρα Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, έχουν πει ότι θα κάνουν απεργία.

 

Η Καρυστιανού δεν προσήλθε να ψηφίσει, έχει προσφέρει πολλά, ακολούθησε διαφορετικό δρόμο, μακάρι να τα καταφέρει σε αυτό που έχει επιλέξει. Η εκδήλωση όπως και πέρυσι και πρόπερσι δεν θα έχει καθόλου κομματικά χαρακτηριστικά» είπε ο Παύλος Ασλανίδης στο MEGA για την εκλογή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Στα 3 λεπτά "έφυγε" η πεθερά μου» λέει o πρώην σύζυγος της 44χρονης που έκανε όπισθεν και σκότωσε τη μητέρα της στην Ελευσίνα
Όπως δήλωσε, η 71χρονη πρώην πεθερά του χτύπησε στον λαιμό και είχε ακατάσχετη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μέσα σε τρία λεπτά
Ελευσίνα: «Μέσα σε 3 λεπτά ξεψύχησε» λέει o πρώην σύζυγος της 44χρονης που έκανε όπισθεν και σκότωσε τη μητέρα της
5