Ελλάδα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταθέτει μήνυση κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου αναμένεται να καταθέσει ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή τις δηλώσεις της για την απόφαση του δικαστηρίου.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη τη Δευτέρα ο ηθοποιός θα κάνει μήνυση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς οι δηλώσεις της αποτελούν «ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες». 

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της ηθοποιού Πηνελόπης Αναστασοπούλου: «Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε το πρωί της Δευτέρας: «Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου. Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Φιλιππίδη: «Ο εισαγγελέας έβγαλε τρίτη εκδοχή δική του, είναι πρωτάκουστο» λέει ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας
«Ο κατηγορούμενος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, έκανε λόγο για συναινετική επαφή του με την εντολέα μου, ο εισαγγελέας αρνείται ακόμη και αυτο» τονίζει ο δικηγόρος Ανδρέας Βαγγόπουλος
Πέτρος Φιλιππίδης
4
Συνελήφθη ο 50χρονος που είχε στείλει ακατάλληλη φωτογραφία σε 13χρονη και απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Αρκαδία
Ο 50χρονος φέρεται να προσέγγισε την κοπέλα μέσω social media, να αντάλλαξαν μηνύματα και στη συνέχεια να προχώρησε σε βιντεοκλήση, κατά την οποία επέδειξε τα γεννητικά του όργανα
Χειροπέδες