Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλήρωσε τα ενοίκια κι έφυγε» λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στην Αλόννησο

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλήρωσε τα ενοίκια κι έφυγε» λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στην Αλόννησο

Λουκέτο έβαλε στο μαγαζί του στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα revenge porn, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ντόρος από την υπόθεση των revenge porn στην οποία «πρωταγωνίστησε» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, υποχρέωσε τον άλλοτε παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα να αποστασιοποιηθεί από όλους.

Το σκάνδαλο έχει ως αποτέλεσμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Επιπλέον, στο μαγαζί του στην Αλόννησο δεν πάτησε άνθρωπος όλο το καλοκαίρι, οξύνοντας τη δεινή οικονομική κατάσταση του άλλοτε τηλεπαρουσιαστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κλείνει το μαγαζί του στην Αλόννησο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρήσει άλλο και να ολοκληρώσει από τώρα τη συμφωνία του ίδιου με τον ιδιοκτήτη.

Η εν λόγω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ιδιοκτήτη, οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής κατέβαλε κανονικά το ενοίκιο.

Έτσι, το μαγαζί περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα, προκειμένου τίποτα να μην θυμίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», αναφέρει: «Το μαγαζί επιστρέφει στην παλιά του κατάσταση. Θα γίνει παραδοσιακό καφενείο της κόρης μου, της Θεοδώρας. Για κάποιους λόγους αναγκαστήκαμε να το νοικιάσουμε για κάποια χρόνια. Έχει λήξει το θέμα με τον τέως ενοικιαστή. Έφυγε από μόνος του, χωρίς πίεση. Πλήρωσε όλα τα οφειλόμενα».

Στο εάν έπαιξε κάποιο ρόλο στη διακοπή του συμβολαίου το κατηγορητήριο σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, απάντησε: «Αυτό εμάς δεν μας απασχολούσε. Ήταν θέμα προσωπικό του. Εμείς για δικούς μας λόγους θέλαμε να το ξαναπάρουμε στα χέρια μας. Γιατί είναι εισόδημα για την κόρη μου».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι»:

πηγή: MEGA 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις