Ελλάδα

Ο Σταύρος Ξαρχάκος για τον θάνατο του Γιάννη Μαρκόπουλου: Πικροί οι αποχαιρετισμοί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δικό του αντίο στον σπουδαίο Γιάννη Μαρκόπουλο έστειλε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος.

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Σταύρος Ξαρχάκος αποχαιρέτησε τον Γιάννη Μαρκόπουλο, που πέθανε σε ηλικία 84 ετών το Σάββατο (10.6.2023). 

«Πικροί οι αποχαιρετισμοί, ενίοτε αναπόφευκτοι …όμως ο Γιάννης απλόχερα μας άφησε μια σπουδαία παρακαταθήκη και έτσι θα είναι πάντα κοντά μας» έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως τώρα «όπως και στην περίπτωση του θανάτου του Βαγγέλη Παπαθανασίου έτσι και τώρα που έφυγε από κοντά μας, “αξιώθηκαν” κάποια ραδιόφωνα και μεταδίδουν αρκετά τραγούδια του Γιάννη Μαρκόπουλου”.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκδήλωση της Γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα για την ημέρα της Βαστίλης με Κικίλια και Γκιλφόιλ
Αναφερόμενη στον πίνακα του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου», τον χαρακτήρισε σύμβολο μιας φιλίας που διαρκεί δύο αιώνες και βασίζεται στην κοινή προσήλωση στην ελευθερία και την ανεξαρτησία
Η πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, Laurence Auer, μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την Εθνική Εορτή της Γαλλίας Ημέρα της Βαστίλης στο Βυζαντινό Μουσείο - ΦΩΤΟΤ ΑΠΕ-ΜΠΕ