Ελλάδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Σμαραγδή: Φτωχότερος ο ελληνικός κινηματογράφος

«Η απώλεια του Νίκου Σμαραγδή, σπουδαίου οπερατέρ και διευθυντή φωτογραφίας, αφήνει φτωχότερο το χώρο του ελληνικού κινηματογράφου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε συλλυπητήριο μήνυμα του και σημειώνει ότι ο Νίκος Σμαραγδής με την υψηλή τεχνική και την ευαισθησία του φώτισε κάποιες από τις σημαντικότερες ταινίες και ντοκιμαντέρ Ελλήνων κινηματογραφιστών, μεταξύ των οποίων της αείμνηστης Φρίντας Λιάππα, του αδελφού του Γιάννη κ.ά.

«Σεμνός και ακέραιος άνθρωπος, σύντροφος πιστός στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, ο Νίκος Σμαραγδής αφήνει πίσω του μόνο φίλους και αγαπημένους συνεργάτες.

Το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Νίκου Σμαραγδή και απευθύνει στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είναι όλοι οι ήρωες αθάνατοι, αλλά είναι αξέχαστοι» - Βαθιά συγκίνηση στην ημέρα μνήμης για τους πεσόντες του ΕΚΑΒ
Η 14η Ιανουαρίου αποτελεί ημέρα μνήμης για το ΕΚΑΒ - Μία τέτοια ημέρα το 2001 είχε πέσει ανοικτά του Σουνίου ελικόπτερο αεροδιακομιδής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης στο βήμα της εκδήλωσης «Ημέρα Θυσίας Διασώστη του ΕΚΑΒ»