Ελλάδα

Ο τράπερ Snik απαντά για τα δημοσιεύματα περί ενδοοικογενειακής βίας: «Πάλι fake news, πάλι μ@@@@@@ς λέτε»

Με τρία stories στο Instagram ο γνωστός τράπεε απαντά, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά των δημοσιογράφων

Για «fake news» κάνει λόγο ο γνωστός τράπερ Snik, ο οποίος ξεσπά με βίντεο που ανήρτησε στα Social Media, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που συνδέουν το όνομά του με περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατά της συντρόφου του.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (03.02.25), χθες σύντροφος γνωστού τράπερ τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι είναι σε κίνδυνο λόγω επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας.

Άμεσα έσπευσε περιπολικό σε σπίτι των βορείων προαστίων. Ωστόσο, η γυναίκα τους είπε ότι έπαθε κρίση πανικού, έπεσε, χτύπησε και ο σύντροφός της προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Με τρία stories στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Snik απάντησε, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά των δημοσιογράφων.  

«Καλημέρα μάγκες, μόλις ξύπνησα και βλέπω κάποια άρθρα… Ρε δημοσιογράφοι ρε @@@ της ζωής, παιδεραστές ανώμαλοι, πάλι σκόνη στα μάτια του κόσμου, πάλι fake news βγάζετε; Είναι δύο μέρες για να βγάλω τον δίσκο μου και πάλι μ@@@κιες λέτε. Και μου χτυπάτε τα κουδούνια στο σπίτι μου. Μην ξαναχτυπήσει κάποιος μπ@@@δος δημοσιογράφος στο σπίτι μου γιατί θα έχει μηνύσεις σε εσάς που όντως θα ισχύουν», αναφέρει στο ίδιο βίντεο.

«Ρε παλιο@@@ γλείφτες για να ένα 50ευρω, γλίτσες που σέρνεστε στο πάτωμα, με ψάχνει η αστυνομία; Είστε τελειωμένοι ξεπλένηδες» προσθέτει στη συνέχεια, ενώ δείχνει στην κάμερα τη σύντροφό του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εγρήγορση οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω Πίρι Ρέις – Τεράστια άσκηση σε όλο το Αιγαίο με πάνω από 60 αεροσκάφη και ολόκληρο τον στόλο
«Σκοπός της άσκησης είναι η επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας μέσω της εξέτασης των διαδικασιών εφαρμογής ειδικών σχεδίων, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση - Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ
Άσκηση του πολεμικού ναυτικού
Πρόβλημα η έλλειψη παθολόγων – Παρά τα οικονομικά κίνητρα δεν υπάρχει ανταπόκριση από γιατρούς να ακολουθήσουν την ειδικότητα
Θεσπίστηκε εφάπαξ ποσό 40.000 ευρώ για νέους γιατρούς που θα επιλέξουν ειδικότητα στη Γενική/Οικογενειακή Ιατρική ή στην Εσωτερική Παθολογία, ένα ποσό που καταβάλλεται σε δύο φάσεις
Γιατρός