Ελλάδα

ΟΑΣΑ: Πώς κινούνται τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ – Πού εντοπίζονται προβλήματα

Αποκαθίσταται σταδιακά από το πρωί της Τετάρτης (26.1.2022) η λειτουργία λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου του ΟΑΣΑ καθώς κινούνται στους δρόμους τα λεωφορεία και τρόλεϊ, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν πλήρως ή μερικώς τα δρομολόγιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ ενώ εντοπίζονται ακόμα προβλήματα, λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος, κυρίως σε δρομολόγια στις περιοχές Ανατολικής Αττικής, Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων.

Τι ισχύει σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», οι συρμοί πραγματοποιούν στάση στο Κορωπί και Κάντζα. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς ενδιάμεςη στάση στον σταθμό Παλλήνη.

Στη γραμμή 1 ( πρώην ΗΣΑΠ) η συγκοινωνία διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες εκχιονισμού του δικτύου για να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ7 Σταθμός Ειρήνη -Κηφισιά.

Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη φέρεται να στρατολογήθηκε από Ρώσο ποινικό - «Το έκανα για τη μαμά πατρίδα»
Φέρεται να υποστήριζε ότι έχει υπηρετήσει στη Σιβηρία και ότι λατρεύει τη Ρωσία. Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του. Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ ο στρατολόγος του
Αλεξανδρούπολη: Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία φέρεται να στρατολογήθηκε από Ρώσο ποινικό – «Το έκανα για τη μαμά πατρίδα»
«Τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα» λέει υπάλληλος ξενοδοχείου για τη φωτιά στο Zara στην Πάτρα
«Με έπιασε πανικός, ζαλάδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το πρώτο μέλημα μου εκείνη τη στιγμή ήταν να βγάλω τα παιδιά έξω από το δωμάτιο με ασφάλεια» λέει η υπάλληλος του ξενοδοχείου
Φωτιά στην σκεπή του Zara Home στην Πάτρα
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκροί εντοπίστηκαν μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους
Τα στοιχεία φέρεται να αποκλείουν εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται ότι πρώτη πέθανε η 78χρονη και ύστερα ο γιος, δίπλα από τον οποίο βρέθηκε ποσότητα χαπιών
Ασθενοφόρο
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
«Ο κτηνοτρόφος παρενοχλούσε την κόρη μας» λέει η σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία στο Κιλκίς το 2024
Ο 39χρονος που ήταν μαζί με τον άτυχο 45χρονο το μοιραίο βράδυ, στην απολογία του ανέφερε πως πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον κτηνοτρόφο καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε παρενοχλήσει τα δύο ανήλικα παιδιά του
Η κτηνοτροφική μονάδα